Digitaal DUTO vragenuur met expert Frank Smeets, dinsdag 10 september van 13.00 tot 14.00

Het DUTO-raamwerk is een praktisch hulpmiddel voor duurzame toegankelijke overheidsinformatie in de eigen organisatie. Wanneer je het raamwerk consequent toepast, is overheidsinformatie vindbaar, beschikbaar, leesbaar, interpreteerbaar, betrouwbaar en toekomstbestendig. In elke organisatie is de situatie anders, waardoor het gebruik en de aanpak ook zullen verschillen. Dit kan vragen oproepen.

Op dinsdag 10 september tussen 13.00 – 14.00 is er gelegenheid om online in gesprek te gaan met onze expert Frank Smeets. Hij heeft aan de ontwikkeling van het raamwerk bijgedragen en veel praktijkervaring opgedaan in het informatiebeheer.

Het spreekuur biedt de mogelijkheid om al jouw algemene maar ook (organisatie) specifieke vragen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan de vraag hoe de het raamwerk zich verhoudt tot archiveren by design of hoe je draagvlak voor het toepassen van het DUTO-raamwerk in je organisatie verwerft/krijgt. Daarnaast kan je in gesprek met geïnteresseerden van andere organisaties en ervaringen delen. Maak gebruik van deze kans, want het digitale spreekuur is alleen live te volgen.

Aanmelden mag, maar is niet verplicht. Inloggegevens zijn te vinden in de KIAagenda. Enige voorbereiding voor de deelname is niet nodig.

Wil je meer weten over de kenmerken vindbaar, beschikbaar, leesbaar, interpreteerbaar, betrouwbaar en toekomstbestendig of de drie perspectieven die waarde bieden om DUTO in je organisatie in te bedden? En wil je niet wachten op het spreekuur? Het Nationaal Archief heeft een E-learning ontwikkeld die inzoomt op deze onderwerpen/over deze onderwerpen.

Weergaven: 14

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden